Installatie- en loodgieters

De punten van André:

  • Eerlijk advies
  • Snelle service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Goede materialen
  • Deskundige beoordeling
  • Klant staat centraal
  • 22,50 voorrijkosten
  • 65,- euro per uur
  • Prijzen zijn ex BTW

CV-ketel onderhoud?

06 1504 7034

Vakkundig onderhoud voor regio Amsterdam.

Loodgieter André
Bos en lommerweg 247 II
1055 DV Amsterdam

tel: 06 1504 7034
e-mail: info@loodgieterandre.nl
Bereikbaar ma t/m vrij van 7.30 tot 17.00

CV-ketel onderhoud

De CV-ketel is een belangrijk onderdeel van de centrale verwarming in uw woning of bedrijfspand. Het verwarmt het water waarmee u de temperatuur in de kamer beheerst. Een combiketel verzorgt daarnaast ook het warme water uit de kraan en douche. Kortom, een groot deel van uw wooncomfort komt van een CV-ketel of combiketel.

De periodieke controle en onderhoud van de CV-ketel is zeer belangrijk voor het beste resultaat. Loodgieter André uit Amsterdam werkt al vele jaren met CV-ketels, inclusief:

cv ketel onderhoud nefitcv combiketel onderhoud intergas

Neem contact op met Loodgieter André voor vakkundig onderhoud aan uw CV-ketel of combiketel

“Met André afspraak gemaakt om de CV na te kijken. Hij kwam perfect op tijd, gaf vriendelijke service en zeer goed advies. Ik ben zeer tevreden.” – A. Bloem

De voordelen van een goed onderhouden CV-ketel of combiketel

Een CV-ketel verzorgt de verbranding van brandstof en zet dit om in warmte voor het hele huis. Zonder dat u het merkt verzamelt stof zich op de ketel waardoor deze minder goed presteert. Alleen grondig en tijdig onderhoud door een vakman verzekert optimale prestaties van de (combi)ketel:

Zuiniger verbruik

Stof werkt als een filter en blokkeert de zuurstof voor een optimale verbranding. Hierdoor moet uw CV-ketel meer verbranden voor hetzelfde effect, namelijk een bepaalde temperatuur in huis.

Lagere stookkosten

Een optimaal verbruik door goed onderhoud zal altijd leiden tot lagere stookkosten en een vriendelijkere energierekening.

Minder storingen

Door tijdige controle van uw centrale verwarming kan de specialist kleine mankementen verhelpen voordat deze serieuze problemen zullen worden. Storingen krijgen hierdoor veel minder kans.

Verhoogde veiligheid

Tijdens het verbrandingsproces komen er diverse schadelijke stikstofoxiden vrij. Bij goed onderhoud van de CV-ketel kunnen deze stoffen probleemloos worden weggevoerd. De afvoer wordt gecontroleerd, schoongemaakt en kan zelfs worden gerepareerd indien nodig. Koolstofmonoxidevergiftiging is een actueel probleem. Laat uw CV-ketel daarom jaarlijks keuren door een vakman.

Langere levensduur

Een CV-ketel of combiketel is een behoorlijke investering voor een huishouden. Goed onderhoud verlaagt de kans dat u de installatie vervroegd moet laten vervangen.

Kies voor vakkundig onderhoud aan uw CV-ketel. Bel loodgieter André: 06 1504 7034

Contactgegevens

André van Schajik
Bos en lommerweg 247 II
1055 DV Amsterdam

tel: 06 1504 7034
e-mail: info@loodgieterandre.nl
Bereikbaar ma t/m vrij van 7.30 tot 17.00

Uneto VNI

Uneto-vni

...