Installatie- en loodgieters

De punten van André:

  • Eerlijk advies
  • Snelle service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Goede materialen
  • Deskundige beoordeling
  • Klant staat centraal
  • 22,50 voorrijkosten
  • 65,- euro per uur
  • Prijzen zijn ex BTW

Verstopping in huis?

06 1504 7034

Betrouwbare ontstopping service voor Amsterdam.

Loodgieter André
Bos en lommerweg 247 II
1055 DV Amsterdam tel: 06 1504 7034
e-mail: info@loodgieterandre.nl
Bereikbaar ma t/m vrij van 7.30 tot 17.00

Verstopping Amsterdam

Een verstopping in Amsterdam wordt snel en vakkundig door Loodgieter André verholpen. Als professional beschikt hij reeds over meer dan 20 jaar ervaring in het ontstoppen van het leidingwerk in uw huis. Daarnaast rekent hij scherpe en duidelijke prijzen waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op met de ervaren loodgieter André van Schajik voor de regio Amsterdam

Een oplossing voor iedere verstopping

Een verstopping kan gebeuren, maar leidt tot veel overlast in huis. Dankzij de loodgieter service van André is de verstopping snel verholpen. Eenmaal ontstopt kunt u er weer gerust gebruik van maken. Belt u daarom voor onder andere de volgende verstoppingen:

keukenverstopping

Afvoer / keuken verstopping

Een keukenafvoer heeft in veel huishoudens het nodige te verduren. Etensresten en vet hopen gemakkelijk op in de relatief smalle leidingen van de keuken. Ook kan een constructiefout de oorzaak zijn van problemen. Door de situatie eerst te onderzoeken kan de oorzaak worden vastgesteld en gekozen worden voor een passende oplossing.

toiletverstopping

WC verstopping

Ondanks de grotere afvoer raakt ook een WC wel eens verstopt, bijvoorbeeld doordat er wordt getracht om vochtige doekjes weg te spoelen in plaats van deze weg te gooien in een afvalbak. Dit kan leiden tot een nare situatie met stank- en / of wateroverlast. Alleen een professionele aanpak garandeert een volledige ontstopping.

douche verstopping

Verstopt doucheputje

Tijdens het douchen krijgen haren, sop en vetten de kansen om zich op te stapelen in de afvoer, met een verstopping als gevolg. Vaak is een verstopping al in een vroeg stadium te herkennen, doordat water moeilijker weg kan stromen. Het proces van opstapeling kan niet volledig worden voorkomen, wel vertraagd door het regelmatig schoonmaken van het doucheputje en deze te ontdoen van haren. Als het water helemaal niet meer weg wil stromen, doet u er goed aan een professional in te schakelen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Last van een andere verstopping in huis? Ook daarvoor belt u Loodgieter André: 06 1504 7034.

Werkgebied: Amsterdam

André’s Installatie- en Loodgietersbedrijf is bereikbaar voor al uw loodgieter klussen in Amsterdam. Bent u op zoek naar een betrouwbare professional die werkt met goede materialen? Neemt u dan contact op met loodgieter André.

Contactgegevens

André van Schajik
Bos en lommerweg 247 II
1055 DV Amsterdam

tel: 06 1504 7034
e-mail: info@loodgieterandre.nl
Bereikbaar ma t/m vrij van 7.30 tot 17.00

Uneto VNI

Uneto-vni

...