Installatie- en loodgieters

De punten van André:

  • Eerlijk advies
  • Snelle service
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Goede materialen
  • Deskundige beoordeling
  • Klant staat centraal
  • 22,50 voorrijkosten
  • 65,- euro per uur
  • Prijzen zijn ex BTW

6 problemen waarbij u een loodgieter moet inschakelen

15 december, 2014 13:03

Klussen in huis kan geld besparen maar weten wanneer je een professionele loodgieter moet inschakelen kan het je juist extra kosten schelen. Bij de volgende 6 problemen wil je liever direct een loodgieter inschakelen.

1) Het wegvallen van warm water

Wanneer er geen warm water meer is in huis, kunnen diverse redenen de oorzaak zijn: de boiler of een onderdeel van de verwarming zijn slechts twee van de mogelijke oorzaken. Het kan bijvoorbeeld ook een elektrotechnisch probleem zijn. De loodgieter weet waar hij of zij moet zoeken en kan de omvang van het probleem volledig vaststellen. Het hierop vastgestelde plan biedt dan ook de complete oplossing.

2) Installatie van een nieuwe boiler

Wanneer uw oude boiler aan vervanging toe is, kan de loodgieter niet alleen de installatie op een goede wijze verzorgen. Ook kan hij of zij u adviseren in het beste systeem, wordt het transport en de installatie verzorgd en kan de oude boiler op een correctie manier worden verwerkt.

3) Problemen met de waterdruk in huis

Het wegvallen van de druk in huis kan vele oorzaken hebben. Zo kan er een ophoping hebben plaatsgevonden ergens in de leidingen. Maar ook kan het design of de installatie aanleiding zijn voor mankementen. Wat het probleem ook is, de kans is groot dat u er niet gemakkelijk bij kunt komen, als u het al kunt vinden. De loodgieter onderzoekt het probleem op een effectieve manier en kan daardoor het probleem vaststellen en oplossen.

4) Problemen met het riool

Wanneer het probleem bij de riolering ligt, zullen er meestal machines aan de pas moeten komen. Het eenmalig huren van zo’n machine is duur en het vereist bepaalde kennis. Een loodgietersbedrijf heeft de kennis en soms zelfs de machine in huis.

5) Grootschalige en tijdrovende klussen

Een klein probleem kan met de tijd een groot probleem worden. Opstoppingen, slechte geïsoleerde systemen, gebrek aan onderhoud; het zal allen veelvoorkomende oorzaken van een groter probleem. Deze problemen kosten veel tijd, nog meer voor de Doe-Het-Zelver dan voor de specialist. Een professional biedt zijn of haar expertise om een probleem efficiënt op te lossen. Uw eigen werkzaamheden kunnen het probleem erger maken, waardoor u verder van huis bent.

6) Bevroren leidingen

In de koude maanden kunnen slecht geïsoleerde leidingen bevriezen. Dit is deels door uzelf te controleren en ook kunt u proberen de leidingen te ontdooien met bijvoorbeeld een föhn. Vertoont de leiding echter scheuren of barsten, dan doet u er goed aan zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen voordat het probleem verergerd. In een eerdere blog leest u meer over bevroren waterleidingen.

Bovenstaande problemen zijn slechts voorbeelden. Voor ieder probleem geldt: probeer een inschatting te maken en bel bij twijfel direct een loodgieter. Hij of zij is een professional en kan de situatie onderzoeken en op een vakkundige wijze oplossen. Dit biedt u garantie op een goede afloop. Zelf oplossen kan tijdrovend zijn en brengt het risico met zich mee dat het probleem wordt verergerd.

Voor de regio Amsterdam kunt u uiteraard terecht bij André, Loodgieter Amsterdam. Bel 06 1504 7034, e-mail naar info@loodgieterandre.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

Contactgegevens

André van Schajik
Bos en lommerweg 247 II
1055 DV Amsterdam

tel: 06 1504 7034
e-mail: info@loodgieterandre.nl
Bereikbaar ma t/m vrij van 7.30 tot 17.00

Uneto VNI

Uneto-vni

...