CV-ketel onderhoud

CV-ketel Onderhoud | Kleine moeite, groot plezier!

Ieder huis met centrale verwarming heeft een cv-ketel. Iedere dag opnieuw verwarmt de ketel het water waarmee u uw huis op temperatuur houdt. Vanuit de ketel, vaak netjes weggewerkt in een kast of op zolder, stroomt warm water naar de radiatoren om voor een aangename temperatuur in huis te zorgen.

Hoewel de ketel niet het meest zichtbare deel van uw centrale verwarming vormt, is het wel belangrijk om hem regelmatig te controleren en onderhoud te laten plegen. Ophoping van stof en vuil op de ketel, het ontstaan van kleine technische mankementen of schade en het verouderen van sommige onderdelen, kunnen ervoor zorgen dat uw ketel minder goed werkt. Zo is stof bijvoorbeeld slecht voor het stookvermogen en de zuinigheid van uw ketel en kunnen kleine beschadigingen of slijtage zorgen voor storingen, waardoor u plots zonder verwarming kunt komen te zitten.

Dankzij regelmatig cv-ketel onderhoud blijft de ketel goed en zuinig werken en wordt schade of slijtage voorkomen en indien nodig verholpen. Door te investeren in regelmatig onderhoud bespaart u dus op uw energierekening, omdat uw ketel zuinig blijft. Bovendien voorkomt u onvoorziene reparatiekosten en gaat uw ketel een stuk langer mee! Ook is het belangrijk uw ketel regelmatig te laten controleren omwille van de veiligheid.

De meeste verzekeraars adviseren jaarlijks cv-ketel onderhoud en vragen erom in het geval van een schadedeclaratie. André’s Installatie- en Loodgietersbedrijf is een gecertificeerd bedrijf dat volgens officiële standaarden en in navolging van de nieuwe gaswet van de Nederlandse overheid controles uitvoert. Onze controle biedt zekerheid!

Compleet cv-ketel onderhoud tegen een schappelijke prijs.

André’s Installatie- en Loodgietersbedrijf werkt inmiddels meer dan 20 jaar als installateur, controleur en reparateur van cv-ketels, combiketels, boilers en nog veel meer. Op het gebied van cv-ketel onderhoud bieden wij een volledige technische controle aan voor slechts €120,-. Tijdens de technische controle, die wij snel en vakkundig bij u thuis uitvoeren, zorgen wij voor onder andere:

  • Volledige reiniging van de ketel;
  • Het opnieuw afstellen van de ketel voor optimaal functioneren;
  • Verschillende veiligheidscontroles.

Tijdens het onderhoud voeren wij in het kader van de veiligheid onder andere een controle op de gasdichtheid van uw ketel uit, alsook een rookgasmeting, waarmee we het verbrandingsproces in de ketel checken. Ook controleren we de technische staat van de ketel.

Indien extra reparaties of vervanging nodig zijn, maken wij daarvan een inventarisatie en prijsopgave die wij met u overleggen alvorens wij de ketel voor u repareren. Dankzij onze transparante werkwijze bent u zelf altijd op de hoogte over uw ketel.

Neem contact op met André’s Installatie- en Loodgietersbedrijf voor een betrouwbare, veilige en optimaal functionerende cv-ketel!

Nefit Topline Hrc 30 Combi Cv Ketel
Neem Contact op

Heeft u de loodgieter nodig?

Neem direct contact op zodat de loodgieter u kan helpen met uw probleem.