Diensten

Cv-ketel plaatsen in Amsterdam en omgeving
Wie ben Ik?

De beste Installatie/loodgieter omstreken Amsterdam

De beste Installatie/loodgieter omstreken Amsterdam

Meer weten komen over wie ik ben? Ga dan naar de Over Mij pagina.

Installatie

Het aanleggen van gasinstallaties behoort, als erkend gas-technisch installateur, tot mijn specialiteit. De aanschaf en montage van CV-installaties en (design) radiatoren kan ik ook voor u verzorgen.

Wanneer leidingen in het zicht blijven werk ik graag met dun wandig precisie buis, met persverbindingen.

Tevens lever/monteer ik:

 • CV-ketels
 • Rookgasafvoeren
 • Mechanische ventilaties

Eis van de monteur van uw gas Cv-ketel niets minder dan optimale deskundigheid en verantwoordelijkheid. Want u laat liever niet zomaar iemand sleutelen aan uw kostbare gas Cv-ketel. Het gaat hier om uw geld en uw veiligheid: geen schade aan uw systeem en geen risico door het werken met gas! U zit daarom niet te wachten op een zelfbenoemde specialist in Cv-ketels. U wilt erkende kwaliteit zien.

Waarom onze gas Cv-ketels?

Wij optimaliseren de kwaliteiten van gas Cv-ketels. Want na het werken met uiteenlopende soorten en merken weten wij natuurlijk alles.  Wij doen nooit concessies aan de kwaliteit. En dat zult u nog lang ervaren aan uw perfect werkende Cv-ketel.

 

Nefit Topline Hrc 30 Combi Cv Ketel
Nefit Topline Hrc 30 Combi Cv Ketel
Onderhoud

CV-ketel onderhoud

De CV-ketel is een belangrijk onderdeel van de centrale verwarming in uw woning of bedrijfspand. Het verwarmt het water waarmee u de temperatuur in de kamer beheerst. Een combiketel verzorgt daarnaast ook het warme water uit de kraan en douche. Kortom, een groot deel van uw wooncomfort komt van een CV-ketel of combiketel.

De periodieke controle en onderhoud van de CV-ketel is zeer belangrijk voor het beste resultaat. Loodgieter André uit Amsterdam werkt al vele jaren met CV-ketels, inclusief:

 • Schoonmaak
 • Storingsdienst
 • Reparatie
 • Controle
 • Montage
 • Afstellen
Wqrtruo
Wqrtruo

De voordelen van een goed onderhouden CV-ketel of combiketel

Een CV-ketel verzorgt de verbranding van brandstof en zet dit om in warmte voor het hele huis. Zonder dat u het merkt verzamelt stof zich op de ketel waardoor deze minder goed presteert. Alleen grondig en tijdig onderhoud door een vakman verzekert optimale prestaties van de (combi)ketel:

Zuiniger verbruik

Stof werkt als een filter en blokkeert de zuurstof voor een optimale verbranding. Hierdoor moet uw CV-ketel meer verbranden voor hetzelfde effect, namelijk een bepaalde temperatuur in huis.

Minder storingen

Door tijdige controle van uw centrale verwarming kan de specialist kleine mankementen verhelpen voordat deze serieuze problemen zullen worden. Storingen krijgen hierdoor veel minder kans.

Langere levensduur

Een CV-ketel of combiketel is een behoorlijke investering voor een huishouden. Goed onderhoud verlaagt de kans dat u de installatie vervroegd moet laten vervangen.

Lagere stookkosten

Een optimaal verbruik door goed onderhoud zal altijd leiden tot lagere stookkosten en een vriendelijkere energierekening.

Verhoogde veiligheid

Tijdens het verbrandingsproces komen er diverse schadelijke stikstofoxiden vrij. Bij goed onderhoud van de CV-ketel kunnen deze stoffen probleemloos worden weggevoerd. De afvoer wordt gecontroleerd, schoongemaakt en kan zelfs worden gerepareerd indien nodig. Koolstofmonoxidevergiftiging is een actueel probleem. Laat uw CV-ketel daarom jaarlijks keuren door een vakman.

Group of hot water circulating pumps installed in boiler room

Verstopping Amsterdam

Een verstopping in Amsterdam wordt snel en vakkundig door Loodgieter André verholpen. Als professional beschikt hij reeds over meer dan 20 jaar ervaring in het ontstoppen van het leidingwerk in uw huis. Daarnaast rekent hij scherpe en duidelijke prijzen waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan.

 • Eerlijk advies
 • Snel ter plaatse
 • Betrouwbare service en materialen
 • Ontstoppen vanaf €110,- excl. BTW

Een oplossing voor iedere verstopping

Een verstopping kan gebeuren, maar leidt tot veel overlast in huis. Dankzij de loodgieter service van André is de verstopping snel verholpen. Eenmaal ontstopt kunt u er weer gerust gebruik van maken. Belt u daarom voor onder andere de volgende verstoppingen:

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Last van een andere verstopping in huis? Ook daarvoor belt u Loodgieter André: 06 1504 7034.

Afvoer / keuken verstopping

Een keukenafvoer heeft in veel huishoudens het nodige te verduren. Etensresten en vet hopen gemakkelijk op in de relatief smalle leidingen van de keuken. Ook kan een constructiefout de oorzaak zijn van problemen. Door de situatie eerst te onderzoeken kan de oorzaak worden vastgesteld en gekozen worden voor een passende oplossing.

Cyfh
WC verstopping

Ondanks de grotere afvoer raakt ook een WC wel eens verstopt, bijvoorbeeld doordat er wordt getracht om vochtige doekjes weg te spoelen in plaats van deze weg te gooien in een afvalbak. Dit kan leiden tot een nare situatie met stank- en / of wateroverlast. Alleen een professionele aanpak garandeert een volledige ontstopping.

Toiletverstopping
Verstopt doucheputje

Tijdens het douchen krijgen haren, sop en vetten de kansen om zich op te stapelen in de afvoer, met een verstopping als gevolg. Vaak is een verstopping al in een vroeg stadium te herkennen, doordat water moeilijker weg kan stromen. Het proces van opstapeling kan niet volledig worden voorkomen, wel vertraagd door het regelmatig schoonmaken van het doucheputje en deze te ontdoen van haren. Als het water helemaal niet meer weg wil stromen, doet u er goed aan een professional in te schakelen.

Douche Verstopping

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Last van een andere verstopping in huis? Ook daarvoor belt u Loodgieter André: 06 1504 7034.