Recensies

Laat een recensie achter of lees gerust andere recensies door.

15 reacties

  1. Andre heeft snel en vakkundig een kraan vervangen en vakkundig advies gegeven over een buitenkraan. Prettig, snel en vakkundig.

  2. Precies op tijd, vriendelijk en heeft advies gegeven over het hangtoilet. Ik zou hem de volgende keer zeker weer bellen!

  3. Met André afspraak gemaakt om de CV na te kijken. Hij kwam perfect op tijd, gaf vriendelijke service en zeer goed advies. Ik ben zeer tevreden.

  4. Het hele toilet vervangen, inclusief betegelen en het wegwerken van leidingen. Alles vakkundig, snel, vriendelijk en prettig.

  5. Een hardnekkige douchelekkage is vlot en goed verholpen door Andre. Zonder extra kosten in rek. te brengen, moest hij nog een keer terugkomen.

  6. Beste Andre Vanmorgen heb ik je gebeld ivm een verstopping. Vanmiddag was je al hier. Met een prijsopgave. Met professioneel materiaal. Met een professionele aanpak. Dank voor het snelle en vakkundige werk dat je geleverd hebt. Ik kan en zal je zeker aanraden!

  7. Door André zijn naar tevredenheid diverse kranen geplaatst, in keuken, badkamer en washok. Tevens een oude afvoer vervangen en een lekkage opgespoord en verholpen. Vriendelijke dienstverlening, professioneel en transparant in de kosten.

  8. Vorige week een volledige badkamer aangelegd incl. vloerverwarming. Alles naar volle tevredenheid, prettig, professioneel en snel. Dank.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *